οργανωση

Ο Χρήστος Ανανιάδης έχει πτυχίο στις διεθνείς σχέσεις και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην πολιτιστική διαχείριση. Έχει εμπειρία σε προγράμματα προστασίας της φύσης και πολιτιστικών παρεμβάσεων σε γειτονιές με σκοπό την κινητοποίηση των κατοίκων, την ανάδειξη της περιοχής και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη. Εργάζεται σε φιλανθρωπική οργάνωση στην Αθήνα.

L_micachellis (3)

Ο Χρήστος ασχολείται με τον διαλογισμό από το 2009 και έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση δασκάλων στο σύστημα ashtanga yoga. Η ιδέα για τη γιόγκα σε όμορφες γωνιές της Αθήνας τού ήρθε βλέποντας καθημερινά στο δρόμο για τη δουλειά, 5-6 ηλικιωμένους κύριους και κυρίες, σε συνοικιακό πάρκο να ασκούνται στην τέχνη τάι-τσι. Εμπνευσμένος από την αυτονομία τους, την καλή υγεία και το νόημα που προσέδιδαν στον δημόσιο χώρο, δημιούργησε το 2010 την ομάδα yogastoalsos, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται.

1920470_10152255109510977_937336233_n

Δασκάλα Yoga, πνευματική ακτιβίστρια, εκπαιδεύτρια δασκάλων, ομιλήτρια και ζωόφιλη, η Τίνα Ζυμαράκιη ασκεί, μελετάει και μοιράζεται πρακτικές αυτογνωσίας κι εξέλιξης τα τελευταία 15 χρόνια. Αφοσιώθηκε νωρίς στην καθημερινή πρακτική και στις σπουδές στην γιόγκα, παρακολουθώντας τάξεις, σεμινάρια και συνεδρίες με γνωστούς δάσκαλους, ενώ παρακολούθησε την Ashtanga Yoga συστηματικά από το 2002, κοντά στον εμπνευστή του συστήματος, Shri K. Pattabhi Jois σε ΗΠΑ και Ινδία. Έχει συμπλήρωσει πάνω από 5.000 ώρες διδασκαλίας, με επιπλέον εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Jivamukti, Ashtanga, Bhakti Flow, Σανσκριτικά, Προγεννητική Yoga, και Yoga για παιδιά. Έπειτα από δεκαέξι χρόνια σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, η Τίνα επέστρεψε στη λατρεμένη της πατρίδα στα τέλη του 2010. Έκτοτε, έχει υπάρξει δραστήρια σε πολλά μέτωπα, με στόχο να φέρει τη σοφία της γιόγκα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, αλλά και να στηρίξει φιλανθρωπικά σωματεία και οργανισμούς όπως Οι Φίλοι του Παιδιού, Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, FIAN International, Ζωοφιλική Ηλιούπολης κ.α.

Γνώρισε τον Χρήστο το 2011 ο οποίος μοιράστηκε το όραμά της να εξαπλωθεί η γιόγκα σε όλους, λίγους μήνες αφού δίδασκε γιόγκα στους «Αγανακτισμένους» στην Πλατεία Συντάγματος, κι έκτοτε μαζί συντονίζουν μαθήματα Yoga sto Alsos σε όμορφες γωνιές της πόλης. Δραστήρια σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με συμμετοχή στα Good Karma YogaFest και YogaAid (2012), πιστεύει στη δύναμη της πρακτικής να αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο. Διοργάνωσε το πρώτο World Yoga Day Greece, συνδιοργάνωσε το πρώτο φεστιβάλ Ενάλλαξη (2013), και υπήρξε μέρος της Οργανωτικής Ομάδας για το «ΕΤΟΣ ΓΙΟΓΚΑ 2014». Τα μαθήματα μαζί της είναι θεραπευτικά, αυθεντικά και απολαυστικά, ενώ εκφράζουν την πεποίθησή της ότι η πρακτική της γιόγκα μπορεί (και οφείλει) να είναι προσιτή κι ευχάριστη για όλους. Για άρθρα, σεμινάρια, εκδρομές, πρόγραμμα μαθημάτων: http://yogawithtina.wordpress.com

Στην πορεία συναντούμε πολλούς υπέροχους ανθρώπους οι οποίοι τυχαίνει να είναι δάσκαλοι yoga και επιθυμούν να διδάξουν σε μάθημα. Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν χρώμα, μεράκι  και διαμορφώνουν μαζί μας τη yogastoalsos. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

φιλοιmalsos21.7

Advertisements