τι κανουμε

Προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα yoga στις πιο όμορφες γωνιές της πόλης μας.

  • Η Γιόγκα είναι μια πρακτική που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης.

Τα μαθήματά μας είναι δομημένα με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν αρχάριοι. Είναι απλές, ήπιες ασκήσεις που δυναμώνουν το σώμα και ηρεμούν τον νου.

Συνδυάζουμε την ανάσα με την κίνηση, εξισορροπώντας το κεντρικό νευρικό σύστημα, ανανεώνοντας το σώμα.

Ένα πλήρες σύστημα εξυγίανσης που βοηθάει να απαλλαγούμε από το άγχος, τον φόβο και την τεμπελιά και να είμαστε πιο ενεργητικά ήρεμοι.

«Η άσκηση είναι ψυχική και σωματική» Διογένης

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» Γιουβενάλης


Η Γιόγκα δεν είναι θρησκεία. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο από διαφορετικές θρησκείες κάνουν γιόγκα και απολαμβάνουν τα οφέλη της.

  • Ζούμε έξω! Απολαμβάνουμε την πόλη, τα πάρκα, την φύση, την θάλασσα και το όμορφο κλίμα.

Ο δημόσιος χώρος είναι ένας ζωντανός οργανισμός: μαθαίνουμε να τον ζούμε, να τον μοιραζόμαστε και να τον σεβόμαστε. Η πόλη μας έχει πολλές όμορφες γωνιές που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε!

  • Τα μαθήματα είναι δωρεάν και  βασίζονται στην διάθεση για προσφορά. Προσφορά κατ’αρχήν από τους δασκάλους που προσφέρουν τον χρόνο και τις γνώσεις τους. Και δεύτερον από τους συμμετέχοντες οι οποίοι σαν αντάλλαγμα μπορούν να προσφέρουν χρήματα, αντικείμενα ή χρόνο για τον φιλανθρωπικό/φιλοζωικό σκοπό που προτείνει ο δάσκαλος.
  • Εάν κάποιος επιθυμεί να διδάξει και να συμμετέχει στο εγχείρημα ευχαρίστως να επικοινωνήσει μαζί μας. Μπορούμε να βοηθήσουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες σε άλλα πάρκα ή άλση.  Για πάμε.  Επίσης εάν έχετε προτάσεις για ωραία σημεία στην πόλη που προσφέρονται για άσκηση μοιραστείτε τα μαζί μας. Σύντομα κοντά σας!

1002092_10151713653630977_486491919_n

Ελάτε με την καρδιά σας και το φύλλο εδάφους.

space

Advertisements