τί έγινε το Σάββατο;

by yogastoalsos

Μια ευχάριστη μυρωδιά με υποδέχτηκε στο άλσος το Σάββατο πρωί, λίγο πριν βρω την Ευγενία. Incense. «Ενδιαφέρον καιρός» παρατηρήσαμε.

Άρχισε να ψιχαλίζει. Παρόλα αυτά ο κόσμος άρχισε να έρχεται (είστε ήρωες!). Η βροχή άρχισε να δυναμώνει. Πήραμε τα πράγματά μας και μεταφερθήκαμε στο.. village παγκρατίου. Ναι,  κάναμε μάθημα σε εμπορικό. Δεν είχε πολύ κόσμο και η βροχή ακουγόταν από ψηλά να πέφτει στο πλαστικό στέγαστρο. Το κοίταζα στον πάνω σκύλο!

Η Ευγενία πάντως κατάφερε να κάνει μάθημα σα να είμαστε σε αίθουσα. Άρεσε σε όλους. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, δε μας ενόχλησαν οι … ενοχλήσεις. Ακόμα και στη χαλάρωση, έχοντας «διανύσει απόσταση» όλα μου φαίνονταν πιο εκεί, πιο μακρυά.

Ήταν πάντως ενδιαφέρον το πείραμα του σαββάτου.(και ολίγον τι σουρρεάλ) Δείχνει ότι όπου υπάρχει θέληση υπάρχει δρόμος! Ότι το αστικό τοπίο μπορεί να βιωθεί με καινούριο τρόπο. Ότι  ο αυτοσχεδιασμός και η θετική σκέψη φέρνουν αποτέλεσμα. Ότι υπάρχει κόσμος που ξυπνάει νωρίς μια βροχερή μέρα για να μοιραστεί με άλλους κάτι όμορφο.

Το επόμενο Σάββατο θα πάρουμε τα βουνά. Αν ωστόσο κάποιοι θέλουν να κάνουν γιόγκα στο άλσος, ας επικοινωνήσουν μαζί μας για να βρεθεί τρόπος!