όχι στο ψευτοδίλημμα βουνό ή θάλασσα.

by yogastoalsos

Θάλασσα το Σάββατο και βουνό την Κυριακή.

Σας καλούμε να κάνουμε yoga παρέα αυτό το Σάββατο στις 19:00 δίπλα στην θάλασσα παρέα με τον ήλιο που δύει και Κυριακή 19:00 yoga στο Φιλοππάππου με θέα Ακρόπολη (ακολουθεί party).

Για το Σάββατο σημείο συνάντησης είναι το εκκλησάκι του Αγ. Αλεξάνδρου στον Άλιμο, δίπλα στη θάλασσα, αμέσως μετά το παλιό αεροδρόμιο στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Λεωφορεία 140, Α1, Α2 Στάση 1η Ελληνικού. Τραμ Στάση Άγιος Αλέξανδρος.

Όπως πάει το ρεύμα προς Γλυφάδα, αμέσως μετά το αεροδρόμιο και την πίστα με τα καρτ,  μπείτε δεξιά στην μεγάλη χρωματιστή πινακίδα FUN PARK. Εκεί μπορείτε και να παρκάρετε. Μόλις συναντήσετε την θάλασσα στρίψτε αριστερά και όλο ευθεία. Το εκκλησάκι είναι πιο κάτω ανάμεσα στα δέντρα.

Χάρτης στο Α στροφή Eurobaby, στο Β το εκκλησάκι.http://goo.gl/maps/AnUQ

Ξεκινάμε από τις 19:00 με εθελοντικό καθαρισμό σκουπιδιών στο χώρο και ξεκινάμε αμέσως μετά με τη yoga. Μετά το μάθημα ίσως ακολουθήσει μουσική και φαγητό στην παραλία. Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε κάτι να μοιραστούμε.

Το μάθημα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους.

Διδάσκει η Τίνα,  πιστοποιημένη δασκάλα yoga, με διδακτική εμπειρία από το 2001 και επιθυμία για προσφορά, αφού έχει διδάξει ξανά yoga αφιλοκερδώς στο παρελθόν.

Το μάθημα θα γίνει σε τσιμέντο. Φέρτε ένα φύλλο εδάφους ή κάτι άλλο για να απλώσετε κάτω.

Για την Κυριακή ο Γιώργος Τάγκαλος μας καλεί να γιορτάσουμε τα γενέθλιά του με ένα μάθημα yoga στον λόφο της Πνύκας στο Φιλοπάππου. Ραντεβού 19:00 στο θερινό σινεμά Θησείο. χάρτης http://goo.gl/maps/UERx

Το μάθημα διδάσκει ο Γιώγος Τάγκαλος. Ο Γιώργος μας βάζει να κάτσουμε λίγο στις στάσεις, να τις απολαύσουμε και να παίξουμε με την αναπνοή μας. Έτσι ωραιιία, όπως λέει και ο ίδιος, αφήνουμε το παρελθόν και βρισκόμαστε στο τώρα.. ακολουθεί partακι με μουσική kirtan και φαγητό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει κάτι φαγώσιμο να μοιραστούμε.

Το μάθημα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους. Το μάθημα θα γίνει πάνω σε πευκοβελόνες! Φέρτε ένα στρωματάκι ή κάτι άλλο ν᾽απλώσετε κάτω.

Και τα 2 μέρη είναι πανέμορφα. Απολαμβάνουμε τον έξω χώρο, κάνουμε yoga και μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς χρήματα. Ευχαριστούμε τους δασκάλους εκ των προτέρων για την προσφορά τους.

Ελάτε με την καρδιά σας και το φύλλο εδάφους.