Αλιμον =Πλησίον θαλάσσης γινομένη.

by yogastoalsos

Άλιμος σημαίνει θαλάσσιος. Αυτός, που ανήκει στη θάλασσα. Αυτή την Κυριακή, θα τον επισκεφτούμε, και θα έρθουμε πολύ κοντά στη θάλασσά του. Ας μάθουμε να είμαστε σαν εκείνη, να ρέουμε με τις αλλαγές και τις εναλλαγές της ζωής- και της πρακτικής μας.

Κυριακή, 26 Αυγούστου, στις 7μ.μ.:

Σας προσκαλούμε να κάνουμε γιόγκα, δίπλα στη θάλασσα, αγναντεύοντας το γλυκό ήλιο καθώς κάνει τη βραδυνή βουτιά του. Το μάθημα θα διδάξει η Tina Myntz Zymaraki, με πείρα δεκαετή κι ευγνωμοσύνη που έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται όμορφες στιγμές, σε μέρη όμορφα, κοντινά. Η τακτική άσκηση της γιόγκας είναι, για εκείνη, μια αποτελεσματική συνταγή για μια ζωή πιο γεμάτη χαρά, δύναμη, συμπόνοια, υπομονή και αγάπη.

Όπως πάει το ρεύμα προς Γλυφάδα, μετά την παραλία των Παλαιών Λουτρών και το Μικρό Λιμανάκι, θα δείτε ταμπέλα για το καφε/μπαρ Ammos- παρκάρετε κάπου εκεί. Λίγα μέτρα πιο κάτω, υπάρχει είσοδος προς τη θάλασσα. Βρισκόμαστε εκεί, και συνεχίζουμε προς την ακτή. Λεωφορεία 140, 141, 247, Α1, Α2, Β2, Στάση Αλίμου.

Στάση Τραμ: Λουτρά Αλίμου.

Το μάθημα είναι δωρεάν, και απευθύνεται εξίσου σε πρωτάρηδες και πιο φτασμένους. Όποιος θέλει, μπορεί να φέρει ένα φρούτο να μοιραστούμε. Ελάτε με την καρδιά σας, κι ένα φύλλο εδάφους.

Advertisements