~Γόγκα και Ποδηλασία~

by yogastoalsos

Το ποδήλατο είναι ελευθερία, είναι ανατροπή, είναι υγεία, είναι χαρά. Η γιόγκα, επίσης. Αυτή την Κυριακή, 26 Mαϊου, θα χαρούμε και τα δύο, στην παραλία της Αθήνας.

yogbik

Βρισκόμαστε στις 17:45 στο Καλλιμάρμαρο και ξεκινάμε την ποδηλατική μας βόλτα στις 18:00, κατευθυνόμενοι προς Άλιμο.

 

Στις 19:30 μ.μ., συνάντηση στο εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου στον Άλιμο, δίπλα στη θάλασσα.

Λεωφορεία 140, Α1, Α2: Στάση 1η Ελληνικού.

Στάση Τραμ: Άγιος Αλέξανδρος.

 

Η πρακτική θα είναι γλυκειά, όπως το αεράκι από τη θάλασσα και το ολόγιωμο φεγγάρι του Μάη. Θα εστιαστούμε σε ανοίγματα της λεκάνης και σύνδεση με το υδάτινο στοιχείο, μέσα από τη ροή κι εναλλαγή των ασκήσεων και της ανάσας, σαν τα κύματα της θάλασσας.

 

Από Ποσειδώνος: Όπως πάει το ρεύμα προς Γλυφάδα, αμέσως μετά το παλιό αεροδρόμιο και την πίστα με τα καρτ, στρίψτε δεξιά στην μεγάλη χρωματιστή πινακίδα FUN PARK. Εκεί μπορείτε και να παρκάρετε. Μόλις συναντήσετε την θάλασσα στρίψτε αριστερά και όλο ευθεία. Το εκκλησάκι είναι πιο κάτω ανάμεσα στα δέντρα. Χάρτης στο Α στροφή Eurobaby, στο Β το εκκλησάκι.

 

http://goo.gl/maps/AnUQ

 

Το μάθημα θα διδάξει η Τίνα Ζυμαράκη, που απολαμβάνει καθημερινή εξάσκηση της γιόγκα από το 1998, και τη διδασκαλία από το 2000. Συνδιοργανώτρια του Yoga sto Alsos και του καλοκαιρινού «φεστιβάλ ενάλλαξη», ευγνωμονεί κάθε μέρα για τη δυνατότητα να μοιράζεται την αγάπη της για την πρακτική.

http://yogawithtina.wordpress.com/

 

Όπως πάντα, τα μαθήματα είναι δωρεάν, και απευθύνονται εξίσου σε πρωτάρηδες και πιο ζυμωμένους.

 

Ελάτε με την καρδιά σας, κι ένα φύλλο εδάφους.