Ένα απλό κύμα

by yogastoalsos

10594225_10152569140220977_668100533_o

Έχω ανάγκη την θάλασσα γιατί με διδάσκει,
δεν ξέρω αν απ’ αυτήν μαθαίνω μουσική ή συνείδηση,
εάν είναι ένα απλό κύμα ή μια πελώρια ύπαρξη,
ή απλά η βραχνή φωνή ή η λάμψη της,
η υποψία ψαριών ή πλοίων.
Το γεγονός είναι ότι μέχρι να με πάρει ο ύπνος,
με κάποιον μαγνητικό τρόπο
κινούμαι μέσα στην παγκοσμιότητα των κυμάτων…
P.Neruda

Yoga στον Άλιμο.
Αυτήν την Κυριακή 3/8, στις 19:00 κάνουμε yoga δίπλα στην θάλασσα. Το μάθημα απευθύνεται σε αρχάριους και πιο προχωρημένους. Διδάσκει η Τίνα Ζυμαράκη. Η Τίνα, διδάσκει από το 2000, με σκοπό να μοιραστεί την αρχαία σοφία αυτής της τεχνικής με όλο τον κόσμο, παντού, χωρίς διακρίσεις. Περισσότερα για την Τίνα στο https://yogawithtina.wordpress.com/

Προαιρετική εισφορά για το μάθημα είναι ένα μεταχειρισμένο βιβλίο για την υπαίθρια δημόσια βιβλιοθήκη που οργανώνεται για τον Σεπτέμβριο μαζί με δωρεάν μάθημα yoga στο Δουργούτι (Νέος Κόσμος) !

Σημείο συνάντησης: Στο ρεύμα προς Γλυφάδα, μετά την παραλία των Παλαιών Λουτρών και το Μικρό Λιμανάκι, βλέπετε ταμπέλα για το καφε/μπαρ Ammos. Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο παρκάρετε κάπου εκεί. Λίγα μέτρα πιο κάτω, υπάρχει είσοδος προς τη θάλασσα. Βρισκόμαστε εκεί, και συνεχίζουμε προς την ακτή στο βάθος τέρμα αριστερά. Το σημείο συνάντησης είναι δίπλα στην στάση του τραμ “Λουτρά Αλίμου”.
φωτογραφία σημείου συνάντησης: http://alturl.com/n739x
χάρτης: https://goo.gl/maps/UP8YI

Λεωφορεία 140, 141, 247, Α1, Α2, Β2, Στάση Αλίμου.
Στάση Τραμ: Λουτρά Αλίμου

Η φωτογραφία είναι από την Τίνα Ζυμαράκη. Αυτόν τον μήνα οι δάσκαλοι μοιράζονται φωτογραφίες και σκεψεις για το τί είναι yoga: “Yoga είναι μονοπάτι και προορισμός. Είναι αγάπη και δύναμη. Πάνω απ’ όλα, είναι σύνδεση- με αυτό μέσα μας που είναι πάντα πλήρες, τέλειο, κοινό μεταξύ μας.” Τ.Ζ.

Μην ξεχάσετε το φύλλο εδάφους!