Αλλάζουμε προορισμό!

by yogastoalsos

ysa0914

«Yoga begins with listening», μας λέει ο Richard Freeman. Μας είπατε ότι το Θυμάρι σας πέφτει μακριά, τώρα που μπαίνουμε «σε μια σειρά¨και ανοίξαν τα σχολεία. Βρείτε μας λοιπόν, αυτή την Κυριακή @18:00, σε ένα μέρος αγαπητό και κοντινό- κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου, με φόντο το γαλάζιο.

Θα μας κάνει μάθημα ο Alessandro Ortona. Συνεχίζουμε να ζητάμε από τους δάσκαλους να επιλέξουν μια εικόνα και δυο λόγια, τί σημαίνει η άσκηση για εκείνους. «Yoga for me is home».

Αυτή την εβδομάδα, συλλέγουμε σχολικά είδη για «τα αόρατα» παιδιά της πόλης που φροντίζει το ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ . Το μάθημα θα είναι αφιερωμένο σε εκείνα, με (εθελοντική, πάντα) εισφορά μια τσάντα, κασετίνα, τετράδιο, μαρκαδόρους, στυλό κτλ, που ίσως αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού.   www.supportcenter.gr

KSP&O

Ώρα συνάντησης: 17:45. Βρισκόμαστε στο εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου στον Άλιμο, δίπλα στη θάλασσα, αμέσως μετά το παλιό αεροδρόμιο στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Λεωφορεία 140, Α1, Α2 Στάση 1η Ελληνικού. Στάση Τραμ: Άγιος Αλέξανδρος. Όπως πάει το ρεύμα προς Γλυφάδα, αμέσως μετά το αεροδρόμιο και την πίστα με τα καρτ, μπείτε δεξιά στην μεγάλη χρωματιστή πινακίδα FUN PARK. Εκεί μπορείτε και να παρκάρετε. Μόλις συναντήσετε τη θάλασσα, στρίψτε αριστερά και όλο ευθεία. Το εκκλησάκι είναι πιο κάτω ανάμεσα στα δέντρα. Χάρτης στο Α στροφή Eurobaby, στο Β το εκκλησάκι. http://goo.gl/maps/AnUQ Την επόμενη Κυριακή, ο Άλιμος ο «μυστικός» θα μας περιμένει- να, εκείνος απέναντι από το παλιό αεροδρόμιο, που μπαίνουμε κάτω από την πέργκολα και συνεχίζουμε πέρα από τα δέντρα, στο σημείο όπου σκάει το κύμα και βουτάει ο ήλιος. Ελάτε με την καρδιά σας, το φύλλο εδάφους και κάτι ζεστό για τη χαλάρωση- το αεράκι έχει δροσίσει, κι εμείς χαμογελάμε και συνεχίζουμε.

Advertisements