Ο πιο γλυκός μήνας

by yogastoalsos

ysalimos69

Αυτή την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου στις 18:30 μ.μ., κάνουμε yogastoalsos εκεί που σκάει το κύμα, στα Παλιά Λουτρά του Αλίμου απέναντι από το παλιό αεροδρόμιο.

Το μάθημα θα είναι προσφορά του Χρήστου Ανανιάδη: «Στο μάθημα θα εστιάσουμε στην αναπνοή ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον ήχο, την οσμή και την αίσθηση της θάλασσας». Ο Χρήστος είναι πιστοποιημένος δάσκαλος στο σύστημα της Ashtanga yoga, συνδιοργανωτής της ΥogastoΑlsos και εργάζεται στον τομέα της Πολιτιστικής Διαχείρισης.

Ο καλός σκοπός της ημέρας θα είναι υποστήριξη για τους πρόσφυγες της Λέσβου μέσω της Μ.Κ.Ο «ΑΓΚΑΛΙΑ» και την αξιέπαινη προσπάθεια των Athens Yogis: https://www.facebook.com/events/1489709361348927/

Οι τρέχουσες ανάγκες συμπεριλαμβάνουν:
-Ρούχα καλοκαιρινά/φθινοπωρινά & χειμωνιάτικα. Παρακαλείστε να χωρίσετε τα ρούχα που θέλετε να δώσετε ανά σετ σε ξεχωριστή σακούλα πχ: παντελόνι μπλούζα, να κλείσετε τη σακούλα κι απ’έξω να γράψετε τι είναι, για ποιο φύλο προορίζεται και το νούμερο πχ: αγόρι 2 ετών, παντελόνι-μπλούζα.Έτσι θα μπορούν οι εθελοντές να βλέπουν αμέσως αυτό που χρειαζόνται… αν έχετε να προσθέσετε σε κάθε σετ κι ένα ζευγάρι κάλτσες, εσώρουχο ή καπέλο, τόσο το καλύτερο.
-Τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν και δεν χρειάζονται ψύξη και συντήρηση.
-Παιδικές πάνες, σερβιέτες, σαπούνια.

Πώς θα έρθετε:
Στο ρεύμα προς Γλυφάδα, μετά την παραλία των Παλαιών Λουτρών και το Μικρό Λιμανάκι, βλέπετε ταμπέλα για το καφέ/μπαρ Ammos- παρκάρετε κάπου εκεί. Λίγα μέτρα πιο κάτω προς τη Γλυφάδα, υπάρχει είσοδος προς τη θάλασσα. Βρισκόμαστε εκεί, στην πέργκολα και συνεχίζουμε προς την ακτή στο βάθος τέρμα αριστερά.

Λεωφορεία 140, 141, 247, Α1, Α2, Β2, Στάση Αλίμου.
Στάση Τραμ: Λουτρά Αλίμου.

Advertisements