yoga party

by yogastoalsos

Σας καλούμε να κάνουμε δροσιά yoga δίπλα στη θάλασσα αυτό το Σάββατο 14/7 18:30.

Ακολουθεί πάρτυ σε ακρογιαλιά οργανωμένο από γιόγκις με σύγχρoνη ζωντανή μουσική από επαγγελματίες μουσικούς, κιρταν και χορό. Περισσότερες πληροφορίες για το πάρτυ παρακάτω.

Για την yoga σημείο συνάντησης είναι το εκκλησάκι του Αγ. Αλεξάνδρου, δίπλα στη θάλασσα, αμέσως μετά το παλιό αεροδρόμιο στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Λεωφορεία 140, Α1, Α2 Στάση 1η Ελληνικού. Τραμ Στάση Άγιος Αλέξανδρος.

Προχωρήστε όπως πάει το ρεύμα και μπείτε δεξιά στην πινακίδα FUN PARK. Μόλις συναντήσετε την θάλασσα στρίψτε αριστερά και όλο ευθεία. Το εκκλησάκι είναι πιο κάτω ανάμεσα στα δέντρα.

Χάρτης στο Α στροφή Eurobaby, στο Β το εκκλησάκι.http://goo.gl/maps/AnUQ

Το μάθημα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους.

Διδάσκει η Τίνα,  πιστοποιημένη δασκάλα yoga, με διδακτική εμπειρία από το 2001 και επιθυμία για προσφορά, αφού έχει διδάξει ξανά yoga αφιλοκερδώς στο παρελθόν.

Φέρτε μόνο ένα φύλλο εδάφους ή κάτι άλλο για να απλώσετε κάτω.

Για το πάρτυ:

Μία διαφορετική καλοκαιρινή επιλογή για το βράδυ τόσο διασκεδαστική όσο και ενδιαφέρουσα για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά αυτήν την πλευρά της Yoga κουλτούρας.  Το πάρτυ γίνεται στο Λαγονήσι και υπάρχει δυνατότητα να μεταβούμε στο χώρο με αυτοκίνητο. Ως ομάδα εξασφαλίσαμε μειωμένη είσοδο 7ευρὠ με ποτό. Κανονική τιμή 10ευρώ. Για τις παραπάνω διευκολύνσεις επικοινωνήστε στο yogastoalsos@gmail.com.

Σας περιμένουμε το Σάββατο για yoga και μουσική στη θάλασσα.